Webb-Team

Tre generationer av kunskap och dedikation.

Claes, ålder okänd, är den svenska reklamens Don Draper som jobbat med reklam och marknadsföring sedan 1960-talet. Expert på annonser och trycksaker, sköter även försäljning och kundrelationer.

Joachim, 50 år, är utbildad journalist, copywriter och projektledare. Joachim ansvarar för webbprojekten gentemot dig som kund och ser till att alltid behovsanpassa tjänster och produkter exakt efter era behov. Tillsammans med Claes, startade far och son, redan 1997 sitt första webbföretag tillsammans med inriktning på webbshoppar till företag.

Aron, 21 år, har utbildning i webbdesign och speldesign/programmering och har erfarenhet av att skapa hemsidor och webbshoppar. Aron är den som designar våra kunders hemsidor och webbshoppar och ser till att moduler, kopplingar och att de säkra betalsystemen, bankerna och kreditkortsföretagen anpassas efter kundernas behov och säkerhetskrav.

Allt du behöver göra är att ringa Joachim på 0708-66 33 74 eller skicka ett mail: jocke@imperienet.se så löser vi era behov av hemsidor och webbshopping.